Pondělí (25. 2. 2019)
Bramborová
100g Vepřové nudličky na pepři, rýže
100g Selská vepřová pečeně, těstovina
220g Knedlíky s vejcem
Úterý (26. 2. 2019)
Rajská s drobením
100g Vepřová plátek na žampionech, rýže
100g Zapečený kuřecí steak, brambor
300g Bramborový guláš, chléb
Středa (27. 2. 2019)
Vývar s játr.rýží a těstovinou
100g Moravský vrabec, zelí, knedlík
220g Kuřecí rizoto se sýrem, okurek
300g Nudle s tvarohem
Čtvrtek (28. 2. 2019)
Hrášková
100g Luhačovický špaček, brambor
100g Moravské uzené, bretaňské fazole, chléb
180g Selská omeleta, okurek
Pátek (1. 3. 2019)
Hovězí vývar s těstovinou
100g Valašský guláš, houskový knedlík
100g Plněný zelný list, brambor
300g Buchtičky s krémem
Přejeme Vám dobrou chuť, a pokud jste spokojení, řekněte o nás prosím dalším „Milovníkům dobrého jídla“
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídelní lístek sestavil kolektiv pracovníků

Seznam alergenů:

1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Podzemnice olejná (arašídy), 6. Sójové boby, 7. Mléko,
8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezamová semena, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši